Krem z białej czekolady z migdałami 40g
Opis
Migdałowy krem z białej czekolady. Nadaje się do ciast na kruchym spodzie z ricottą, jako polewa i do smarowania pieczywa.
Skład:
Pasta z migdałów 25%, biała czekolada (cukier, mleko w proszku, masło kakaowe), cukier, oleje roślinne (słonecznik, kokos, masło kakaowe),laktoza, pełne mleko w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: sojowa lecytyna, naturalne aromaty.
Średnie wartości odżywcze na 100 g:
- Energia: 564 kJ / 2347 kcal
- Tłuszcz: 37 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: < 11 g
- Węglowodany: 48,1 g
- w tym cukier: 47,3 g
- Białko: 6,5 g
- Sól: 0,2 g
Masa netto: 40 g
Przechowywanie: Poza lodówką, spożyć w ciągu 3-4 miesięcy.