Włoski makaron penne z zielonego groszku BIO 250G
Opis
Włoski makaron penne z zielonego groszku
Mąka używana do wyrobu makaronu pochodzi z roślin strączkowych - zielonego groszku uprawianych ściśle we Włoszech i mielonych w kamiennym młynie, aby zachować niezmienione właściwości produktu. Powolne suszenie w niskiej temperaturze tego rzemieślniczego produktu pozwala na zachowanie niezmienionych składników przy jednoczesnym zachowaniu oryginalnego smaku.
PRODUKT BIOLOGICZNY
Skład:
Składniki z upraw biologicznych. Mąka z zielonego groszku, woda.
Średnie wartości odżywcze na 100 g:
- Energia: 1415 kJ / 334 kcal
- Tłuszcz: 0,5 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,3 g
- Węglowodany: 57,5 g
- w tym cukier: 7,2 g
- Białko: 21,4 g
- Sól: 0,05 g
Masa netto: 250 g
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.