
Ciastka pistacjowe pasta di pistacchio

Opis
Pasta di pistachio - ciastka pistacjowe
Sycylijskie ciasteczka pistacjowe to tylko niektóre z wariacji na temat naszych pysznych wypieków pistacjowych. W tej wersji są to bardzo pachnące i bardzo miękkie pasty pistacjowe wykonane bez mąki, ale tylko z pistacjami, białkami, miodem, cukrem i migdałami.
W eleganckiej przezroczystej kostce przewiązanej zieloną jedwabną tasiemką znajdziesz dwa warianty pasty pistacjowej: jedną w ziarnach, drugą, klasyczną, w cukrze.
Elegancja opakowania sprawia, że nasze słodycze to doskonały pomysł na prezent na każdą okazję i każdą uroczystość.
Pasty pistacjowe to prawdziwy przysmak tradycji Bronte, można się nimi delektować przez cały rok, ale najbardziej kuszące okazje do ucztowania na nich to przede wszystkim Boże Narodzenie i Wielkanoc .
Skład:
Pistacje 46%, cukier, migdały, białko jaj, miód.
Średnie wartości odżywcze na 100 g:
- Energia: 2148 kJ / 515 kcal
- Tłuszcz: 31,3 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 4,8 g
- Węglowodany: 43,5 g
- w tym cukier: 10,2 g
- Białko: 10,2 g
- Sól: 0,036 g
Masa netto: 150 g
Przechowywanie: W chłodnym, ciemnym miejscu.


65,00 zł