Dostawa gratis od 200 zł

Producenci

Minęło już ponad sześćdziesiąt lat od otwarcia swoich drzwi przez firmę Bedogni Egidio, ale do dziś tworzymy nasze produkty dokładnie tak jak wtedy, z tą samą pasją, tymi samymi gestami i tym samym poszukiwaniem jakości, które zawsze wyróżniały nas. i nasz sposób robienia rzeczy. W firmie technologia i tradycja łączą się z wyjątkowymi sprzyjającymi warunkami klimatycznymi Langhirano, aby produkować wysokiej jakości szynki.

Langhirano, niedaleko Parmy, w Emilii, serce włoskiej dobroci. Langhirano to kultowa nazwa dla miłośników smaku i szynki.

Tylko tutaj połączenie powietrza, klimatu, wilgotności, które tworzą mikroklimat tej doliny potoku parmeńskiego, stwarza niepowtarzalne warunki do doskonałego doprawiania szynki parmeńskiej i wspaniałych wędlin tradycji parmeńskiej. Pracujemy tu od 1956 roku.

Obok nas przepływa potok Parma. Nieco dalej znajdują się Apeniny Toskańsko-Emilijskie, nad których szczytami wieje wiatr znad Morza Tyrreńskiego.

Od 1956 roku produkujemy szynki dokładnie tak jak wtedy, z tą samą pasją, tymi samymi gestami, zgodnie z wielką parmeńską tradycją i jesteśmy dumni, że jesteśmy jednym z najbardziej cenionych przez koneserów nazwisk.

Dzieje się tak dlatego, że wykonujemy je z pasją i zaangażowaniem, aby zagwarantować smak i bezpieczeństwo żywności, o czym świadczą również uzyskane certyfikaty.

Nasza firma, dążąc do ciągłego podnoszenia standardów jakości, ma na celu wdrożenie w swojej organizacji nowoczesnego zarządzania jakością, integrującego cele i podstawowe zasady wszystkich przyjętych systemów certyfikacji w zakresie Jakości, Środowiska, Bezpieczeństwa Pracy, Bezpieczeństwo i identyfikowalność żywności.

Bedogni Egidio

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl