Pasztet z tuńczyka z pieczoną papryką 130g
Opis
Pasztet z tuńczyka z pieczoną papryką
Przysmak z Sycylii powstały z charakterystycznych dla tego regionu produktów, oryginalna mieszanka tuńczyka z pieczoną papryką. Idealny jako smarowidło do chleba, z dodatkiem oliwy z oliwek, zastosowanie znajdzie również jako pate do grissini.
Skład:
Tuńczyk 45%, olej z oliwek 40%, pieczona papryka 15%, kwasek cytrynowy, sól. Może zawierać śladowe ilości orzechów, oliwek, soi.
Średnie wartości odżywcze na 100 g:
- Energia: 1323 kJ / 320 kcal
- Tłuszcz: 27,2 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,7 g
- Węglowodany: 0,8 g
- w tym cukier: 0,2 g
- Białko: 16,8 g
- Chlorek Sodu: 2,0 g
Masa Netto: 130 g
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnym miejscu.